רגע, את אלה כבר קראת?

7 תגובות

  1. משום מה, לקראת סוף הביקורת נזכרתי בסרט Doom. הוא דומה למה שתיארת בביקורת על 'צלילות הערפל'. גם Doom, אם תוריד את השם שלו, את כל הבלגן, את האווירה המעט מגוכחת, את הפעולה הדחוסה והניסיון להחדיר הומור קלוש… אחרי כל זה, יש לך דווקא סיפור מעניין שם שלא פיתחו אותו רבע ממה שהיו צריכים.

  2. לא מזמן קיבלתי במתנה ספר חדש של הסופרת המוזכרת "שושן צחור" שהיה מעולה בעיניי, הסתקרנתי ורכשתי ספר נוסף שלה "צלילות הערפל". יכול להיות שיש מעט צדק בדבריך והתחקיר לא היה מספיק מעמיק, אני לא בדיוק בקיאה בנושא. אבל אני חייבת לציין שהקריאה בספר זה גרמה לי לחשוב על הרבה דברים. ובעיקר החלק השלישי סחף אותי. יכולתי לראות את הסרט מול עיניי. בחלק הראשון מעט התקשיתי כי היה פילוסופי, אבל לאט לאט דברים התחברו לי, ובאופן כללי דווקא מאוד נהניתי. אין ספק שסיפרה החדש "שושן צחור" סחף אותי הרבה יותר מהרגע הראשון ועד סופו.

    לתשומת לב הקוראים – תגובה זו נכתבה כנראה על-ידי יחצ"ן.
    המערכת

  3. איך הפכת את הספר לבדיוני, אינני יודע.
    נדמה כי התסכול שלך על חוסר יכולת להיות סופר, גבר מאוד.
    שנאמר, מבקר ספרותי הוא סופר גרוע.

    רחמים.

  4. אההה
    ואל תשכח לכתוב בתגובה שלך שתגובה זו נכתבה כנראה על ידי יחצ"ן!

    * תגובה זו כנראה לא נכתבה על ידי יחצ"ן. או שכן. מה שבטוח, זה מוכחש.
    המערכת.

  5. דווקא די ברור איך הוא הפך את הספר לבדיוני. הנה ציטוט המשפט הראשון מהביקורת: "בשנת 2056 מלחמת העולם השלישית מתקרבת והולכת". זה מספיק כדי להפוך את הספר למדע בדיוני.

    ותגובות מהסוג שלך נכתבות גם על ידי חברים/מכרים/קרובים של הכותבים, לא רק על ידי יחצ"נים.

    אה, ונפלת בכשל לוגי חמור, רחמים. תקיפת הטוען במקום תקיפת הטיעון. אם אתה סבור שיש דברים לא נכונים בביקורת, אתה יכול לפרט אותם בתגובה שלך. אבל לתקוף את מי שכתב את הביקורת לא מחליש במאומה את מה שהוא כתב.
    אה, ולא צריך להיות סופר כדי לבקר ספר. זה כל העניין, ספרים נכתבים עבור הקוראים ולא עבור סופרים אחרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.